Vreau parchet, cu respect!

   

Home

Montaj parchet laminat

Montaj parchet stratificat

Montaj parchet bambus

Montaj lambriuri

Trepte cu parchet

mozaic din parchet

Sapa autonivelanta

Garantie

Vreau parchet

Istoric

Noutati

Termeni si conditii

Contact

 

 

Parchetul laminat se poate lipi de sapa!

     De curand au aparut in magazine adezivi pentru lipit parchetul laminat direct pe sapa sau suportul de lemn!Atentie ,aceasta operatiune se face cu adezivi speciali si dupa un tratament adecvat al suportului!

 Atentie ,pentru incalzirea in pardoseala se foloseste izolatie speciala de 1.5 mm si perforata!

   O alternativă la şapa uscată

      Alternativa mai ieftină şi mai eficientă la şapa uscată sau autonivelantă este suportul din osb. Osb-ul este un material extrem de rezistent la umiditate şi diferenţe de temperatură. Acest material are mai multe grade de rezistenţă şi puteţi opta pentru diverse grosimi (Óntre 0,8 cm şi 2,4 cm). Se montează peste un strat de folie pee cu dibluri şi holtzşuruburi (Ón medie, 7 bucăţi pe metru pătrat). Se lasă spaţii de dilatare Óntre plăci şi Óntre plăci şi perete.

folie pee     placa osb  

   Parchet laminat de 12 mm         

      De ceva vreme a apărut Ón magazine parchetul laminat de 12 mm. Are sistem de montare de tip click şi finisaj cu efect 3D. Marele avantaj al acestui parchet este că se mişcă foarte puţin, fiind vorba de plăci scurte Se montează, ca şi parchetul laminat mai subţire, pe folie pee sau izopanel de 2 sau 3 mm.
Detalii:
Parchet 12 mm HDF clasa trafic 33;
Recomandat pentru orice tip de spaţiu rezidenţial, indiferent de trafic;
Recomandat pentru orice tip de spaţiu public, indiferent de trafic;
Dimensiune placă  1380 X 188;
Nr. de plăci Ón pachet 5;
1,297 mp/pachet.

O IZOLATIE MAI BUNA !

      IZOLATORI DE PARCHET IZOFLOOR
      Izolaţie modernă şi profesională, din polistiren extrudat, pentru orice tip de parchet.
őmbunătăţeşte randamentul termic, izolează fonic şi creşte rezistenţa la compresie a parchetului.
Asigură o suprafaţă plană şi rezistentă pentru montarea parchetului, prelund şi din asperităţile şapei.Se pot folosi placi cu o grosime de la 3mm pana 20mmgrosime.
 

Parchet laminat din PVC  

 

      Parchetul din PVC marca Aqua-Step oferit de PROGES este singurul parchet rezistent la apa de pe piata romaneasca. Tehnologia inovatoare prin care acest tip de parchet este produs il face ideal pentru incaperi expuse la umiditate ridicata cum sunt baia sau bucataria.

Modelele de parchet PVC recreaza aspectul natural al lemnului de pin, tek sau wenge, asigurand in acelasi timp o buna izolare fonica.

Parchetul din PVC, este antiderapant, se preteaza la sistemul de incalzire prin pardoseala si se intretine usor. Garantia oferita de producator pentru acest tip de parchet este de 15 ani.

Detalii Tehnice:
1200x167x8mm 1.6032mp/parchet