Vreau parchet, cu respect!

   

Home

Montaj parchet laminat

Montaj parchet stratificat

Montaj parchet bambus

Montaj lambriuri

Trepte cu parchet

mozaic din parchet

Sapa autonivelanta

Garantie

Vreau parchet

Istoric

Noutati

Termeni si conditii

Contact

 

 

Caut colaboratori(magazine),in vederea expunerii ofertelor pe acest site.

Alin Radulescu colaborează cu magazine şi firme din domeniul distribuţiei şi montării parchetului. Dintre cele mai importante colaborări trebuie menţionate cele cu magazinele din lanţul de distribuţie Classparchet.

Magazinele firmei class parchet  din zona Militari distribuie parchet laminat, stratificat, bambus, dar şi parchet masiv. Magazinele firmei  sunt situate  Ón incinta Expo Construct Militari.
Tel: 0214442590.

O altă colaborare de lungă durată este şi cea cu firma API CONSTRUCT, cea care construieşte cartierul rezidenţial din Corbeanca "PARADISUL VERDE", unde cerinţele de calitate sunt ridicate, iar volumul anual de lucrări este de sute de metri de parchet.
Un procent mare de lucrări vine de la clienţii care au fost mulţumiţi de serviciile noastre şi ne-au recomandat şi altora.
Mai multe dintre lucrările noastre sunt "la vedere": magazinele SHOCK de pe Calea Moşilor şi Bulevardul 1 Mai, magazinul GEORGIA din UNIREA Shoping Center, reprezentanţa SKODA şi SEAT din comuna Pantelimon, biserica Sf. Daniel (Berceni).